tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Olivier Lamy <ol...@apache.org>
Subject Re: tomcat7-maven-plugin 2.0-SNAPSHOT:deploy ignores server configuration
Date Wed, 12 Sep 2012 08:31:56 GMT
vote started see: http://markmail.org/message/ewcp3ukbcoogtswh


2012/9/12 Gert van Spijker <gert@ab-graph.com>:
> On 11/09/12 20:34, Olivier Lamy wrote:
>> Hi,
>>
>> Some issues has been fixed regarding that.
>> Is there any logs on server side.
>> Did you try a recent snapshot or build yourself ?
>
> No, I didn't.
> But I googled a bit more and found this:
>
> http://tomcat.apache.org/maven-plugin-2.0-SNAPSHOT/snapshot-test.html
> I added the repositories as described and tested.
> The current snapshot does indeed solve the problem.
>
> Thanks.
>
> This seems like a fairly fundamental issue. Are the main stream
> repositories going to be updated soon? Or would it otherwise be a good
> idea to make a note about this in the documentation?
>
> Gert
>
>
>>
>>
>> 2012/9/11 Gert van Spijker <gert@ab-graph.com>:
>>> Hi,
>>>
>>> If this is not the correct list to ask about the Tomcat Maven plugins
>>> then I apologize in advance. I have been googiling for better places,
>>> but to no avail.
>>>
>>> I have a Maven Web application project and am trying to deploy to a
>>> local Tomcat 7 server on http://localhost:8080. I can access this server
>>> with my browser and deploy the web app manually. I  also set the correct
>>> credentials in the maven settings.xml configuration file.
>>>
>>> I follow the documentation about the tomcat7:deploy goal:
>>>
>>> http://tomcat.apache.org/maven-plugin-2.0-SNAPSHOT/tomcat7-maven-plugin/deploy-mojo.html
>>>
>>> Although the server is running on the plugin's default URL I get a 403
>>> HTTP error. I have tried to add the ".text" using the <url> parameter,
>>> but this is completely ignored (I can see in the plugin output that it
>>> always uses the default URL)
>>>
>>> I also set the <server> parameter to match the id in mavens settings.xml
>>> but the behavior does not change.
>>>
>>> It seems that tomcat7-maven-plugin 2.0-SNAPSHOT ignores its parameters.
>>>
>>> Or am I doing something wrong?
>>>
>>> Gert
>>>
>>>
>>>
>>> ---------------------------------------------------------------------
>>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
>>> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>>>
>>
>>
>>
>



-- 
Olivier Lamy
Talend: http://coders.talend.com
http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message