tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ferdie Romero <ferdierom...@gmail.com>
Subject Re: How to resolve:Recreate aclocal.m4 with macros from libtool during make of tomcat connector
Date Mon, 03 Sep 2012 14:43:22 GMT
On Mon, Sep 3, 2012 at 10:07 PM, Rainer Jung <rainer.jung@kippdata.de>wrote:

> On 03.09.2012 15:46, Ferdie Romero wrote:
>
>> The exact step is "make" and the error is
>>
>
> I guess you are running configure first? yes, we use ./configure
> --with-apache=prefix
>
> How does your configure command look like? Does it automatically find your
> apxs or apxs2 or do you give the path to it as a configure flag?

    --> We just use:  ./configure --with-apache=prefix . We'll try this
tomorrow (later in your timer), and provide you updates.

>
> What does "apxs -q LIBTOOL" (or "apxs2 -q LIBTOOL") return? Maybe you need
> to add the path to apxs before calling it.

-->We'll do this later and provide updates
>
> When being inside the native directory of the mod_jk sources:
>
> What is the result of "grep -i libtool config.log" after running configure?
> -->We'll do this later and provide updates
>


> The same for "grep LIBTOOL Makefile"?
> -->We'll do this later and provide updates
>


> The same for "grep macro_version= libtool"?
> -->We'll do this later and provide updates
>
>  version mismatch error. This libtool 2.4.2 but the definition of this
>> LT_INIT comes from an older release. You should recreate aclocal.m4 with
>> macros from libtool 2.4.2 and run autoconf again.
>>
>
> It seems it tries to use your own libtool instead of the one we provide.
> We'll see after you respond to the above questions.
>
>
>  Based on the guide that we are using we need to perform ./configure, make
>> and make install for the tomcat connector.
>>
>
> If you have all the needed auto tools installed you could run
> ./buildconf.sh before running configure. This will recreate configure from
> your own auto tools including libtool. But this is not recommended.
> configure should work without running buildconf and no installed libtool
> needed.
> --> we already tried using buildconf but we got the same error during make.
>


Thanks and really appreciate your assistance.



> Regards,
>
> Rainer
>
>
> ------------------------------**------------------------------**---------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.**apache.org<users-unsubscribe@tomcat.apache.org>
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message