tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ferdie Romero <ferdierom...@gmail.com>
Subject Re: How to resolve:Recreate aclocal.m4 with macros from libtool during make of tomcat connector
Date Tue, 04 Sep 2012 03:25:09 GMT
On Sep 3, 2012 10:43 PM, "Ferdie Romero" <ferdieromero@gmail.com> wrote:
>
>
>
> On Mon, Sep 3, 2012 at 10:07 PM, Rainer Jung <rainer.jung@kippdata.de>
wrote:
>>
>> On 03.09.2012 15:46, Ferdie Romero wrote:
>>>
>>> The exact step is "make" and the error is
>>
>>
>> I guess you are running configure first? yes, we use ./configure
--with-apache=prefix
>>
>> How does your configure command look like? Does it automatically find
your apxs or apxs2 or do you give the path to it as a configure flag?
>
>     --> We just use:  ./configure --with-apache=prefix . We'll try this
tomorrow (later in your timer), and provide you updates.
>>
>>
>> What does "apxs -q LIBTOOL" (or "apxs2 -q LIBTOOL") return? Maybe you
need to add the path to apxs before calling it.
>>
>> -->We'll do this later and provide updates
>>
>>
>> When being inside the native directory of the mod_jk sources:
>>
>> What is the result of "grep -i libtool config.log" after running
configure?
>> -->We'll do this later and provide updates
>
>
>>
>> The same for "grep LIBTOOL Makefile"?
>> -->We'll do this later and provide updates
>
>
>>
>> The same for "grep macro_version= libtool"?
>> -->We'll do this later and provide updates
>>
>>
>>> version mismatch error. This libtool 2.4.2 but the definition of this
>>> LT_INIT comes from an older release. You should recreate aclocal.m4 with
>>> macros from libtool 2.4.2 and run autoconf again.
>>
>>
>> It seems it tries to use your own libtool instead of the one we provide.
We'll see after you respond to the above questions.
>>
>>
>>> Based on the guide that we are using we need to perform ./configure,
make
>>> and make install for the tomcat connector.
>>
>>
>> If you have all the needed auto tools installed you could run
./buildconf.sh before running configure. This will recreate configure from
your own auto tools including libtool. But this is not recommended.
configure should work without running buildconf and no installed libtool
needed.
>> --> we already tried using buildconf but we got the same error during
make.
>
>
>
> Thanks and really appreciate your assistance.
>
>
>>
>> Regards,
>>
>> Rainer
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
>> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message