tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daniel Mikusa <dmik...@vmware.com>
Subject Re: HTTP NIO connector not supporting IPv6
Date Tue, 11 Sep 2012 12:37:21 GMT
On Sep 11, 2012, at 8:21 AM, Aditi Sinha wrote:

> Hi,
> 
> 
> 
> We have a web server hosted on Apache Tomcat Version 7.0.22.
> 
> Machine details: Windows 2008 server machine, 32-bit OS
> 
> Java version:  jdk1.6.0_25
> 
> 
> 
> Two HTTP connectors are defined in server.xml.

Please include the full configuration for your two connectors, or better yet include your
entire server.xml (minus comments).

> 
> 1.       For non-SSL requests:  Connector with  protocol="HTTP/1.1"
>    (HTTP
> BIO connector)
> 
> 2.       For SSL requests:  Connector with
> protocol="org.apache.coyote.http11.Http11NioProtocol"       (HTTP NIO
> connector)
> 
> 
> 
> With the above configuration server is not accessible through the IPv6
> address.   The “netstat –an” command also does not list the connector
> ports(defined in server.xml).

What is the output of "netstat -an"?  Can you include that as well?

Dan


> 
> 
> 
> *On modifying these two connectors to use the BIO implementation,
> protocol=“org.apache.coyote.http11.Http11Protocol”
> the server supports IPv6.  *
> 
> 
> 
> Any idea why HTTP NIO connector would not support IPv6?
> 
> 
> 
> Thanks & Regards,
> 
> Aditi


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message