tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From my koseli <mykos...@gmail.com>
Subject Re: need help debugging why a simple app install fails
Date Thu, 09 Aug 2012 14:57:56 GMT
Here's the relevant lines from build.xml

101     <target name="install" description="Install application in Tomcat">
> 102         <install url="${tomcat.manager.url}"
> 103                  username="${tomcat.manager.username}"
> 104                  password="${tomcat.manager.password}"
> 105                  path="/${name}"
> 106                  war="${name}.war"/>
> 107     </target>


I have attached the full build.xml along with this email.

I am using openjdk version of java with tomcat6.

My build.properties file looks like this:

> # Ant properties for building the springapp
> appserver.home=/usr/share/tomcat6
> # for Tomcat 5 use $appserver.home}/server/lib
> # for Tomcat 6 use $appserver.home}/lib
> appserver.lib=${appserver.home}/lib
> deploy.path=${appserver.home}/webapps
> tomcat.manager.url=http://192.168.1.12:8010/manager
> tomcat.manager.username=admin
> tomcat.manager.password=pass





On Thu, Aug 9, 2012 at 7:28 AM, Ognjen Blagojevic <
ognjen.d.blagojevic@gmail.com> wrote:

> Hi my,
>
>
> On 9.8.2012 14:55, my koseli wrote:
>
>> When I do ant build, deploy it seems to work but when I do "ant install
>> -v"
>> I get failed to build with output below. I cant find the reason this is
>> failing. Is it possible to get some help on debugging this?
>>
>
> You get the message from Manager webapp ("Failed to deploy..."). There
> should be some more information about the reason of the failure in Tomcat
> logs, check them out.
>
> -Ognjen
>
> ------------------------------**------------------------------**---------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.**apache.org<users-unsubscribe@tomcat.apache.org>
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>

Mime
View raw message