tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From francis picabia <fpica...@gmail.com>
Subject Re: High load from tomcat, no users, no errors
Date Fri, 06 Jul 2012 17:17:38 GMT
Here is another thing which is odd...

I stop tomcat 5.0.  I install the tomcat6 from Debian and allow it to start
with the default "It works" page.  The tomcat load is still unusual:

top - 14:07:12 up 52 days,  6:36,  2 users,  load average: 0.00, 0.00, 0.00
Tasks: 154 total,   3 running, 151 sleeping,   0 stopped,   0 zombie
Cpu(s): 13.4%us, 26.2%sy,  0.0%ni, 59.9%id,  0.0%wa,  0.0%hi,  0.4%si,  0.0%st
Mem:   6128864k total,  5368868k used,   759996k free,   771176k buffers
Swap:  2506100k total,     9156k used,  2496944k free,  3333764k cached

  PID USER      PR  NI  VIRT  RES  SHR S %CPU %MEM    TIME+  COMMAND
 6953 tomcat6   20   0  611m  71m 9.9m S  149  1.2  10:03.66 java

I do the same on my Debian desktop, and I need to search for user tomcat6
before I can notice it from top:

top - 14:08:05 up 45 days,  5:30, 76 users,  load average: 0.00, 0.06, 0.03
Tasks: 353 total,   1 running, 351 sleeping,   0 stopped,   1 zombie
Cpu(s):  9.1%us,  1.8%sy,  0.0%ni, 88.5%id,  0.7%wa,  0.0%hi,  0.0%si,  0.0%st
Mem:   3372892k total,  3272292k used,   100600k free,    83004k buffers
Swap:  2650684k total,    53928k used,  2596756k free,  1639576k cached

  PID USER      PR  NI  VIRT  RES  SHR S %CPU %MEM    TIME+  COMMAND
14634 tomcat6   20   0  292m  54m 8092 S    0  1.7   0:02.18 java

Both are running a default install of tomcat6 on Debian, as configured by
default.

I don't get it.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message