tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jordan Michaels <jor...@viviotech.net>
Subject Re: Tomcat somtimes responses a blank page.
Date Tue, 28 Feb 2012 15:49:47 GMT
Are you hitting your pages through an external web server (Apache, IIS) or are you hitting
Tomcat (Coyote) directly?

This sounds like a crashed thread. Any indicators in the catalina.out logs?

-Jordan


----- Original Message -----
From: "nara" <evalion@gmail.com>
To: "users" <users@tomcat.apache.org>
Sent: Tuesday, February 28, 2012 4:34:59 AM
Subject: Tomcat somtimes responses a blank page.

Server version: Apache Tomcat/7.0.26
Server built:   Feb 17 2012 02:11:27
Server number:  7.0.26.0
OS Name:        Linux
OS Version:     2.6.32-220.2.1.el6.x86_64
Architecture:   amd64
JVM Version:    1.7.0_03-b04
JVM Vendor:     Oracle Corporation

I'm using .aspx extension for JAVA Server Pages instead of .jsp , because
it was served by ASP.NET <http://asp.net/>.
But Tomcat somtimes served a blank page with no Error.
Access log was like this.

- - [28/Feb/2012:21:12:07 +0900] "GET /about.aspx HTTP/1.1" 200 12301
- - [28/Feb/2012:21:12:08 +0900] "GET /manual.aspx HTTP/1.1" 200 13057
- - [28/Feb/2012:21:12:09 +0900] "GET /manual2.aspx HTTP/1.1" 200 12858
- - [28/Feb/2012:21:12:10 +0900] "GET /manual3.aspx HTTP/1.1" 200 10428
- - [28/Feb/2012:21:12:11 +0900] "GET /manual4.aspx HTTP/1.1" 200 9043
- - [28/Feb/2012:21:12:12 +0900] "GET /about.aspx HTTP/1.1" 200 12301
- - [28/Feb/2012:21:12:12 +0900] "GET /main.aspx HTTP/1.1" 200 16577
- - [28/Feb/2012:21:12:13 +0900] "GET /about.aspx HTTP/1.1" 200 12301
- - [28/Feb/2012:21:12:14 +0900] "GET /main.aspx HTTP/1.1" 200 16577
- - [28/Feb/2012:21:12:14 +0900] "GET /about.aspx HTTP/1.1" 200 12301
- - [28/Feb/2012:21:12:15 +0900] "GET /manual.aspx HTTP/1.1" 200 -

The last line was a problem. (served an empty page)
It was going okay when I refreshed this page again.

Response Headers was like this.

HTTP/1.1 200 OK Server: Apache-Coyote/1.1 Content-Type:
text/html;charset=UTF-8 Transfer-Encoding: chunked Date: Tue, 28 Feb 2012
12:22:09 GMT

and with no contents.

My web.xml is set

<web-app xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/javaee"
  xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
  xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/javaee
                      http://java.sun.com/xml/ns/javaee/web-app_3_0.xsd"
  version="3.0"
  metadata-complete="true">

    <!-- The mappings for the JSP servlet -->
    <servlet-mapping>
        <servlet-name>jsp</servlet-name>
        <url-pattern>*.aspx</url-pattern>
        <url-pattern>*.jspx</url-pattern>
        <url-pattern>*.jsp</url-pattern>
    </servlet-mapping>
</web-app>

I really appreciated your help.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message