tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jordan Michaels <jor...@viviotech.net>
Subject Re: Tomcat somtimes responses a blank page.
Date Tue, 28 Feb 2012 18:54:13 GMT
Can you predictably reproduce the error? (IE: first hit after a Tomcat 
restart) Or is it completely random?

-Jordan



On 02/28/2012 09:03 AM, nara wrote:
> I'm using tomcat directly and there is no log about this error in the
> catalina.out
>
> - Nara
>
> 2012/2/29 Jordan Michaels<jordan@viviotech.net>
>
>> Are you hitting your pages through an external web server (Apache, IIS) or
>> are you hitting Tomcat (Coyote) directly?
>>
>> This sounds like a crashed thread. Any indicators in the catalina.out logs?
>>
>> -Jordan
>>
>>
>> ----- Original Message -----
>> From: "nara"<evalion@gmail.com>
>> To: "users"<users@tomcat.apache.org>
>> Sent: Tuesday, February 28, 2012 4:34:59 AM
>> Subject: Tomcat somtimes responses a blank page.
>>
>> Server version: Apache Tomcat/7.0.26
>> Server built:   Feb 17 2012 02:11:27
>> Server number:  7.0.26.0
>> OS Name:        Linux
>> OS Version:     2.6.32-220.2.1.el6.x86_64
>> Architecture:   amd64
>> JVM Version:    1.7.0_03-b04
>> JVM Vendor:     Oracle Corporation
>>
>> I'm using .aspx extension for JAVA Server Pages instead of .jsp , because
>> it was served by ASP.NET<http://asp.net/>.
>> But Tomcat somtimes served a blank page with no Error.
>> Access log was like this.
>>
>> - - [28/Feb/2012:21:12:07 +0900] "GET /about.aspx HTTP/1.1" 200 12301
>> - - [28/Feb/2012:21:12:08 +0900] "GET /manual.aspx HTTP/1.1" 200 13057
>> - - [28/Feb/2012:21:12:09 +0900] "GET /manual2.aspx HTTP/1.1" 200 12858
>> - - [28/Feb/2012:21:12:10 +0900] "GET /manual3.aspx HTTP/1.1" 200 10428
>> - - [28/Feb/2012:21:12:11 +0900] "GET /manual4.aspx HTTP/1.1" 200 9043
>> - - [28/Feb/2012:21:12:12 +0900] "GET /about.aspx HTTP/1.1" 200 12301
>> - - [28/Feb/2012:21:12:12 +0900] "GET /main.aspx HTTP/1.1" 200 16577
>> - - [28/Feb/2012:21:12:13 +0900] "GET /about.aspx HTTP/1.1" 200 12301
>> - - [28/Feb/2012:21:12:14 +0900] "GET /main.aspx HTTP/1.1" 200 16577
>> - - [28/Feb/2012:21:12:14 +0900] "GET /about.aspx HTTP/1.1" 200 12301
>> - - [28/Feb/2012:21:12:15 +0900] "GET /manual.aspx HTTP/1.1" 200 -
>>
>> The last line was a problem. (served an empty page)
>> It was going okay when I refreshed this page again.
>>
>> Response Headers was like this.
>>
>> HTTP/1.1 200 OK Server: Apache-Coyote/1.1 Content-Type:
>> text/html;charset=UTF-8 Transfer-Encoding: chunked Date: Tue, 28 Feb 2012
>> 12:22:09 GMT
>>
>> and with no contents.
>>
>> My web.xml is set
>>
>> <web-app xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/javaee"
>>   xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
>>   xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/javaee
>>                       http://java.sun.com/xml/ns/javaee/web-app_3_0.xsd"
>>   version="3.0"
>>   metadata-complete="true">
>>
>>     <!-- The mappings for the JSP servlet -->
>>     <servlet-mapping>
>>         <servlet-name>jsp</servlet-name>
>>         <url-pattern>*.aspx</url-pattern>
>>         <url-pattern>*.jspx</url-pattern>
>>         <url-pattern>*.jsp</url-pattern>
>>     </servlet-mapping>
>> </web-app>
>>
>> I really appreciated your help.
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
>> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>>
>>
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message