tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Uttpal Kachhawa <buntycoo...@gmail.com>
Subject Re: Problem in apache tomact 6.0
Date Thu, 19 Jan 2012 08:18:02 GMT
Hi

   I understood the above sentence bt according to that error i had change
the port number inside server.xml file and then again restart it then dont
know wht  is prblm here.  actually i import existing prjct on my machine
and then install apache tomcat mannually in eclipse then after it when i am
trying to restart it its giving me prblm again................


I f u want the scren shot of my project i can send you.

Thanks

On Thu, Jan 19, 2012 at 1:10 PM, Mikolaj Rydzewski <miki@ceti.pl> wrote:

> On Thu, 19 Jan 2012 11:41:01 +0530, Uttpal Kachhawa wrote:
>
>         I AM GETTING THAT ERROR PLZ GIVE ME SOLUTION
>>
>> Port 8009 required by Tomcat v6.0 Server at localhost is already in use.
>> The server may already be running in another process, or a system process
>> may be using the port. To start this server you will need to stop the
>> other
>> process or change the port number(s).
>>
>
> Which part of the above sentence you do not understand?
>
> --
> Mikolaj Rydzewski <miki@ceti.pl>
>
> ------------------------------**------------------------------**---------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.**apache.org<users-unsubscribe@tomcat.apache.org>
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>


-- 
*I BELIEVE IN TIT FOR TAT*

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message