tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From kitagawa <kitagawawo...@gmail.com>
Subject POST data (single character) cleared when using tomcat 6.0.33 and Character Encoding Filter
Date Mon, 16 Jan 2012 02:11:00 GMT
Hi, I'm new to this but please direct me if I'm posting to the wrong list.

While developing using ubuntu 11.04, tomcat 6.0.33 and java 1.5 I ran
into a problem after setting the character encoding filter for
requests.
When posting a request, the value of any field with only a single
character submitted is cleared.

I also tested this issue with:
tomcat 6.0.32 and java 1.5 (no problem)
tomcat 6.0.35 and java 1.5 (same error occured)
tomcat 6.0.33 and java 1.6 (no problem)
tomcat 6.0.35 and java 1.6 (no problem)


This can be repeated using the RequestParamExample that comes with tomcat.

1. uncomment the "Set Character Encoding" line in
apache-tomcat-6.0.33\webapps\examples\WEB-INF\web.xml (lines 88 and
93)
2. start tomcat
3. go to http://localhost:8080/examples/servlets/servlet/RequestParamExample
and enter a single character into the first or last name fields then
post.

The entered value does not show up. Instead, the value shows up blank.
 If I enter two characters they appear correctly.

I searched online for a solution but only came up with the following
from tomcat bugzilla
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=51773

Does anyone know a solution to this problem?

thank you

--
Naoki Kitagawa

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message