tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From removeps-c...@yahoo.com
Subject Re: not able to access URL in 2nd app in 7.0.23
Date Wed, 25 Jan 2012 18:37:17 GMT
Yep that was the reason, as I wrote in another email sent just now before I saw this.  The
reason is that in 7.0.22 Tomcat made a POST request to the login page and my doPost method
handled it, but in 7.0.23 it makes a GET request.

--- On Wed, 1/25/12, André Warnier <aw@ice-sa.com> wrote:

> From: André Warnier <aw@ice-sa.com>
> Subject: Re: not able to access URL in 2nd app in 7.0.23
> To: "Tomcat Users List" <users@tomcat.apache.org>
> Date: Wednesday, January 25, 2012, 9:18 AM
> removeps-code@yahoo.com
> wrote:
> ...
> >>>  
> >>   
> <url-pattern>/folder/action.do</url-pattern>
> >>>    </servlet-mapping>
> >>> 
> ...
> 
> > 
> > So I will try two things.  First, remove the
> https to see if it works.  Second, change the
> url-mapping from an exact match like
> "/myapps/folder/action.do" to "*.action.do"
> >  
> In any case, the URL against which you match should never
> include the "webapp name" (or "context name"). It is correct
> in the <url-pattern> above, but not in your last
> remark.
> 
> Other than that, could it be that the login page to which
> you re-direct is not being found, and that this is causing
> the 404 ?
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message