tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Pid *" <...@pidster.com>
Subject Re: sombody help me...!! tomcat AutoDeploy issue ~~
Date Mon, 09 Jan 2012 07:57:02 GMT
On 9 Jan 2012, at 07:03, "이재만" <leejaemannet@naver.com> wrote:

>
> Hello. Guys..
>
> i am useing Apache Tomcat/7.0.14 and i was setup AutoDeploy to "false" as blow.
> but when i deployed web application to my docs , all class and library is reloaded by
new classloader..
> i never restarted this tomcat7 after deploying...
>
> i want not to reload all source (except for jsp) after restarting tomcat7.
>
> how do i solve this issue? please tell me .... is there other option???
>
> thank you in advance..
>
>
>
> server.xml
> --------------------

Did you forget to paste it in?

p


>
>
>
>
> my server imformation.
> -----------------------------------------------------------
> Using CATALINA_BASE: /webserver/tomcat7
> Using CATALINA_HOME: /webserver/tomcat7
> Using CATALINA_TMPDIR: /webserver/tomcat7/temp
> Using JRE_HOME: /usr/java/jdk1.6.0_26_64
> Using CLASSPATH: /webserver/tomcat7/bin/bootstrap.jar:/webserver/tomcat7/bin/tomcat-juli.jar
> Server version: Apache Tomcat/7.0.14
> Server built: May 9 2011 10:40:56
> Server number: 7.0.14.0
> OS Name: Linux
> OS Version: 2.6.18-194.el5
> Architecture: amd64
> JVM Version: 1.6.0_26-b03
> JVM Vendor: Sun Microsystems Inc.
> ----------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message