tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ~ ~ <a19...@mail.ru>
Subject Re[2]: Tomcat 7.0.23 startup freezes at "INFO: Deploying web application directory ..."
Date Tue, 29 Nov 2011 11:55:30 GMT
so, regarding this: http://www.mail-archive.com/users@tomcat.apache.org/msg94585.html
i think it's obvious it's a bug. so i was right ;)
synchonization bug in 7.0.23 release.


29 ноября 2011, 14:47 от markt@apache.org:
> ~ ~ <a19596@mail.ru> wrote:
> 
> >Nuances:
> >- no errors are displayed in logs
> >- tomcat process can't be shutted down with shutdown.sh script
> >- http request on 80 port wait forever
> >- it's a mu
> 
> ti host configuration
> >- the same setup works well on all previous build, including 7.0.22
> >- when lib/*.jar files of tomcat-7.0.23 are replaced with lib/*.jar
> >files of
> >tomcat-7.0.23 - everything works just fine
> >
> >thank you!
> >
> >p.s. i think it's an issue of tomcat-7.0.23 not a bug of my app.
> >but some developer markt <markt@apache.org> keeps closing my bug
> >report,
> >saying it's a support question, not a bug of tomcat-7.0.23
> >
> >fill free to contact for details: a19596@mail.ru
> 
> 1. Please don't cross post to users and dev.
> 
> 2. There is not enough information here (or in your bug report) to demonstrate the existence
of a Tomcat bug. Compare your report to Michael Zampani's which may be the same issue.
> 
> 3. What does a thread dump show?
> 
> Mark
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 
> 
Mime
View raw message