tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ~ ~ <a19...@mail.ru>
Subject Re[2]: Tomcat 7.0.23 startup freezes at "INFO: Deploying web application directory ..."
Date Tue, 29 Nov 2011 11:47:25 GMT
i''ve added inside Engine tag:

<Realm className="org.apache.catalina.realm.LockOutRealm" />

and now it works, but it worked without this tag prior to 7.0.23. what has changed?


29 ноября 2011, 13:38 от Felix Schumacher <felix.schumacher@internetallee.de>:
> Am 29.11.2011 10:19, schrieb ~ ~:
> > Nuances:
> > - no errors are displayed in logs
> > - tomcat process can't be shutted down with shutdown.sh script
> > - http request on 80 port wait forever
> > - it's a multi host configuration
> > - the same setup works well on all previous build, including 7.0.22
> > - when lib/*.jar files of tomcat-7.0.23 are replaced with lib/*.jar
> > files of
> > tomcat-7.0.23 - everything works just fine
> Have you configured a realm in server.xml or context.xml? If not,
> configure one and try again.
> 
> HTH
>   Felix
> >
> > thank you!
> >
> > p.s. i think it's an issue of tomcat-7.0.23 not a bug of my app.
> > but some developer markt <markt@apache.org> keeps closing my bug
> > report,
> > saying it's a support question, not a bug of tomcat-7.0.23
> >
> > fill free to contact for details: a19596@mail.ru
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 
> 
Mime
View raw message