tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gabriele Faelli <gabriele.fae...@gmail.com>
Subject Re: problem with session replication in tomcat 5.5.23
Date Wed, 05 Oct 2011 08:17:35 GMT
Really any idea?
Il giorno 04/ott/2011 19:13, "Gabriele Faelli" <gabriele.faelli@gmail.com>
ha scritto:
> Hi all,
> I'm running tomcat 5.5.23 on two RHEL 5.6.
> I'm having big trouble making the session replication working across these
> two nodes.
> I configured a cluster and it looks like working: each node discovers the
> other one, I can see in the logs every received and transmitted ping.
> Well, when I create a session in the logs there are no mention of sessions
> being replicated and/or errors encounter while trying.
> The applications running on tomcat have the <distributable/> entry in
their
> web.xml and this is the cluster config part of the server.xml:
>
> <Cluster className="org.apache.catalina.cluster.tcp.SimpleTcpCluster"
> defaultMode="true"
>
> managerClassName="org.apache.catalina.cluster.session.DeltaManager"
> manager.expireSessionsOnShutdown="false"
> manager.useDirtyFlag="false"
> manager.notifyListenersOnReplication="true"
> manager.notifySessionListenersOnReplication="true"
> manager.sendAllSessions="true">
> <Membership
> className="org.apache.catalina.cluster.mcast.McastService"
> mcastAddr="228.0.0.4"
> mcastPort="45564"
> mcastFrequency="500"
> mcastDropTime="3000"/>
> <Receiver
> className="org.apache.catalina.cluster.tcp.ReplicationListener"
> tcpListenAddress="192.168.199.101"
> tcpListenPort="4001"
> tcpSelectorTimeout="100"
> tcpThreadCount="6"/>
> <Sender
> className="org.apache.catalina.cluster.tcp.ReplicationTransmitter"
> replicationMode="synchronous"
> ackTimeout="15000"
> waitForAck="true"
> autoConnect="true"/>
> <Valve
> className="org.apache.catalina.cluster.tcp.ReplicationValve"
>
>
filter=".*\.gif;.*\.js;.*\.jpg;.*\.png;.*\.htm;.*\.html;.*\.css;.*\.txt;"/>
> <Deployer
> className="org.apache.catalina.cluster.deploy.FarmWarDeployer"
> tempDir="/tmp/war-temp/"
> deployDir="/tmp/war-deploy/"
> watchDir="/tmp/war-listen/"
> watchEnabled="false"/>
>
> <ClusterListener
> className="org.apache.catalina.cluster.session.ClusterSessionListener"/>
> </Cluster>
>
> Any Idea? Where I'm wrong? I did something stupid for sure :)
> I tried every configuration, suggest... well everything I found on the
> official an unofficial documentation... I'm quite frustated :P
> Thanks in advance
> G.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message