tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Narahari 'n' Savitha" <savith...@gmail.com>
Subject websphere 7.0 JAXWS webservice deployed in tomcat 6.0.32 not working
Date Wed, 21 Sep 2011 03:15:45 GMT
Friends:

I have a JAXWS webservice developed in WebSphere 7.0.  It is working there.
The stack in Websphere is Axis2.0

I wrote a POJO Java class, annotated with the @WebService annotation and
then I did a wsgen to generate the necessary artifacts and created the war
file.

The imp thing is that web.xml does NOT have any servlets in it or listeners
defined.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <web-app xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
>     xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/javaee" xmlns:web="
> http://java.sun.com/xml/ns/javaee/web-app_2_5.xsd"
>     xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/javaee
> http://java.sun.com/xml/ns/javaee/web-app_2_5.xsd"
>     id="WebApp_ID" version="2.5">
>     <display-name>CMSExternalWebServices</display-name>
>
>     <servlet>
>         <servlet-name>Log4JControl</servlet-name>
>
> <servlet-class>it.openutils.log4j.Log4jConfigurationServlet</servlet-class>
>     </servlet>
>     <servlet-mapping>
>         <servlet-name>Log4JControl</servlet-name>
>         <url-pattern>/Log4JControl/*</url-pattern>
>     </servlet-mapping>
>
>
>     <welcome-file-list>
>         <welcome-file>index.html</welcome-file>
>         <welcome-file>index.htm</welcome-file>
>         <welcome-file>index.jsp</welcome-file>
>         <welcome-file>default.html</welcome-file>
>         <welcome-file>default.htm</welcome-file>
>         <welcome-file>default.jsp</welcome-file>
>     </welcome-file-list>
> </web-app>
>


However when I deploy that war file to Tomcat 6.0.32 and then copy the axis2
jars to the WEB-INF\lib folder.

When I restart Tomcat, the WebService does not work.

What I am curious is, how come Websphere7,  deploys the WebService on
startup without any entires in web.xml but Tomcat refuses to do so ?

What am I missing ?

-Narahari

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message