tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pid <...@pidster.com>
Subject Re: Application error after move of site
Date Mon, 08 Aug 2011 15:09:33 GMT
On 08/08/2011 13:46, Dave Filchak wrote:
> Hi,
> 
> I had to switch hosts and one of the sites that I inherited is a tomcat
> site. After the move most of the site is fine but on a number of links,
> I get the following error:
> 
> Error reading properties file: Please check the following: 1. That you
> have downloaded the JAXP (XML) API from JavaSoft and added the following
> jars to your classpath: jaxp.jar,crimson.jar,xalan.jar 2. That you have
> configured Tomcat with an initialization argument (in the web.xml file)
> as such:<context-param>   <param-name>xmlprops</param-name>
> <param-value>===PATH TO
> DOCROOT===/WEB-INF/conf/environment.xml</param-value>   </context-param>
> 3. That the xml properties file actually exists in the directory
> specified above.
> 
> *DETAILS FOLLOW:* java.lang.Exception: Environment not ready!
> 
> I have checked the web.xml file and it appears to me that the path to
> the environment.xml file is correct. This then, would lead me to believe
> that the JAXP API is not installed although, as I said, most of the site
> works so you would think that the rest of the site would also throw this
> error?
> 
> So, having very little experience with tomcat ( but trying to learn ),
> how do I install the items mentioned above, or check to see if they are
> actually installed?

Are any of those three jars in myappname/WEB-INF/lib? or tomcat/lib?

What about on the old server?


p

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message