tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ian Porter <...@codingfriends.com>
Subject Re: Tomcat 7, isapi_redirect, IIS 7 - blank page
Date Thu, 21 Jul 2011 09:50:25 GMT
Hi,

I am not sure if this helps, but I was having problems with the ISAPI
redirect with IIS, but with using the Application Request Routing part
of IIS (have to install it) then got around using the ISAPI :)

HTH
Ian


2011/7/21 Markus Schönhaber <tomcat-users@list-post.mks-mail.de>:
> 20.07.2011 23:02, Falzone.Matthew:
>
>> Didn't mean to, I sent it too soon so I started a new thread.  Was there an issue
with starting a new one?
>
> Yes. The issue was: you didn't start a new thread.
> If you push the "reply" button of your mail client when viewing some
> message, it will create a reply to this message. Changing the subject
> line doesn't change the fact that it's still a reply.
>
> To start a new thread/topic, create a *new* message to
> <users@tomcat.apache.org>.
>
> --
> Regards
>  mks
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>



-- 
Kind regards
Ian Porter

www: www.codingfriends.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message