tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Konstantin Kolinko <knst.koli...@gmail.com>
Subject Re: Tomcat is not able to connect to IPV4 (Tomcat Version : 7.0.14)
Date Fri, 01 Jul 2011 20:38:19 GMT
2011/6/30 Rohan Kadam <rohanka@cybage.com>:
> Hi All,
>
> We had recently upgraded tomcat from 5.5.30 to 7.0.14. We were earlier facing
> problem that tomcat was not able to connect using Static IP address. The fix
> that we found was adding
> address = "0.0.0.0" in the Connector tag of server.xml in the "conf" directory.

1) What exactly is "not able"?  Do you have a stacktrace?

Maybe some other process already uses that port number? Was the value
for address a correct one?

> <Connector port="7070" maxHttpHeaderSize="8192"
>               maxThreads="150" minSpareThreads="25" maxSpareThreads="75"
>               enableLookups="false" redirectPort="8443" acceptCount="100"
>               connectionTimeout="20000" disableUploadTimeout="true" address="0.0.0.0"
/>

2) What exactly connector is being used?

In your configuration Tomcat autoselects between two:
"Http11Protocol" or "Http11AprProtocol"
 - which one is actually used  is mentioned in the logs.

>
> After upgrading tomcat to  7.0.14, we have done the same process, but we are
> not able to connect.
>

"we have done the same process" means you are trying to use "0.0.0.0"
like you did with 5.5 and now it fails? (or that you tried your proper
network address and failed with that, but 0.0.0.0 works)?

>
> The OS we found these issues are Win XP, Win 2008.
>

Best regards,
Konstantin Kolinko

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message