tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Charles Van Damme <chava...@gmail.com>
Subject My web application to use SSL (JSSE - RSA)
Date Wed, 08 Jun 2011 16:29:43 GMT
Dear caring souls,

I'm just subscribed in 'Tomcat users List'.
I'm trying to get my first applic using SSL started. I read therefor SSL
Configuration HOW-TO<http://tomcat.apache.org/tomcat-7.0-doc/ssl-howto.html#Configuration>n
times.
I'm using
- Apache Tomcat 7.0.11
- NetBeans IDE 7.0 (Build 201104080000)
- Java: 1.6.0_22; Java HotSpot(TM) Client VM 17.1-b03 ; and its included JRE
(C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_22\jre)
- System: Windows XP version 5.1 running on x86; Cp1252; fr_BE (nb)
on my desktop PC with AMD Athlon(tm) 64 Processor ...

Please, here my question :
When I compile and run my 'Test1' applic inside the IDE, I get:
"Starting of Tomcat failed"
"BUILD FAILED ..."
"SEVERE: Failed to initialize end point associated with ProtocolHandler
["http-nio-443"]"
"SEVERE: Failed to initialize connector
[Connector[org.apache.coyote.http11.Http11NioProtocol-443]]"
"SEVERE: Error starting static Resources"
a s o

Pls, see a copy of my 'Tomcat 7.0' output window in the attached WordPad
file (8-jun-2011 18:05:11 Tomcat issue.rtf).
I also attached my 'server.xml' file

Thanks a lot for trying to help me.
Chavadam

P.S.: Why doesn't Apache Tomcat use a usual forum application on a website
for all his support questions ? (Like NetBeans, Oracle, mySQL, ...)
My mailbox is getting quickly much too full ... No provision for "Quote"
neither "Code" inserts ...

Mime
View raw message