tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Asha K S <a...@adobe.com>
Subject RE: default document doesnot work with IIS
Date Wed, 04 May 2011 05:54:17 GMT
HI Jordan,

I am trying to deploy Adobe ColdFusion on Tomcat and configured Tomcat IIS connector, but
I am not able to get the default document to work. Please point me to the links you had mentioned
earlier, i will try those as well.


Thanks,
Asha

-----Original Message-----
From: Jordan Michaels [mailto:jordan@viviotech.net] 
Sent: Tuesday, May 03, 2011 9:08 PM
To: Tomcat Users List
Subject: Re: default document doesnot work with IIS

Asha,

What CFML server are you using and what method did you use to install it?

There is quite a bit of documentation on how to get the default document working with the
open-source CFML engines and if I knew what you were using, I could point you in the right
direction.

-Jordan


----- Original Message -----
From: "Barry L Propes" <barry.l.propes@citi.com>
To: "Tomcat Users List" <users@tomcat.apache.org>
Sent: Tuesday, May 3, 2011 7:36:38 AM
Subject: RE: default document doesnot work with IIS

Oh, ok. Well then I'm not sure. Maybe in IIS you have to make the index.cfm the first choice
in the default queue. As opposed to default.htm or index.htm.

Maybe you also have to set both index.cfm and index.cfml ?

-----Original Message-----
From: Asha K S [mailto:asha@adobe.com]
Sent: Tuesday, May 03, 2011 8:43 AM
To: Tomcat Users List
Subject: RE: default document doesnot work with IIS

HI,

Thanks a lot for the reply. Tried that too but doesn't seem to work :(

Thanks,
Asha

-----Original Message-----
From: Propes, Barry L [mailto:barry.l.propes@citi.com]
Sent: Tuesday, May 03, 2011 7:05 PM
To: Tomcat Users List
Subject: RE: default document doesnot work with IIS

Maybe you have to set the index.cfm in a welcome attribute in the web.xml file in the conf
folder?



-----Original Message-----
From: Asha K S [mailto:asha@adobe.com]
Sent: Tuesday, May 03, 2011 6:01 AM
To: tomcat-user@jakarta.apache.org
Subject: default document doesnot work with IIS

HI,

Though default document is set in IIS ,it doesn't seem to pick it up when IIS connector is
configured with tomcat.
When we provide the path like http://localhost/test it doesn't automatically add index.cfm
and it return 404,but if I access the full url like http://localhost/test/index.cfm it works
fine.


Thanks,
Asha

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org

Mime
View raw message