tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dharamshila Khandelwal <dharmshil...@gmail.com>
Subject Re: Servlet mapping doesn't work after upgrading from Tomcat 5 to 6
Date Wed, 09 Mar 2011 03:30:54 GMT
Chuck,

Log files are attached.

>From the URL http://wmsweb1.xxx.net:9501/uom/uom.do, when I click on 'Save'
it invokes http://wmsweb1.hsn.net:9501/uom/servlet/uom.update,
the message that I get is:


HTTP Status 404 - /uom/servlet/uom.update

--------------------------------------------------------------------------------


type Status report

message /uom/servlet/uom.update

description The requested resource (/uom/servlet/uom.update) is not
available.



On Tue, Mar 8, 2011 at 5:33 PM, Caldarale, Charles R <
Chuck.Caldarale@unisys.com> wrote:

> > From: Dharamshila Khandelwal [mailto:dharmshila.k@gmail.com]
> > Subject: Re: Servlet mapping doesn't work after upgrading from Tomcat 5
> to 6
>
> > I tried putting the servlet-mapping inside servlet tag
> > but it didn't work.
>
> Good, since that's not syntactically correct.
>
> > I am attaching web.xml that I am using.
>
> At first glance, I don't see anything wrong with it.  Additional questions:
>
> 1) Exactly what URL are you using?
>
> 2) Exactly what is the response to that URL?
>
> 3) What's in the Tomcat logs?
>
>  - Chuck
>
>
> THIS COMMUNICATION MAY CONTAIN CONFIDENTIAL AND/OR OTHERWISE PROPRIETARY
> MATERIAL and is thus for use only by the intended recipient. If you received
> this in error, please contact the sender and delete the e-mail and its
> attachments from all computers.
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>

Mime
View raw message