tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sebastian Szuber <madpe...@gmail.com>
Subject Re: IIS6 not forwarding requests to Tomcat 5.5
Date Fri, 11 Feb 2011 13:33:42 GMT
I've installed Wireshark and indeed there is no network traffic
flowing from IIS to AJP Connector, while it catches my other
connection I did using telnet.

But how do I find what's wrong with my IIS6 config?
I've found IIS error log in systemroot\System32\LogFiles\HTTPERR
folder but no errors there, also nothing in EventViewer.

Can someone have a look at IIS config screen shots?
https://picasaweb.google.com/madperro/IISTomcat?authkey=Gv1sRgCLC69v6XrszBHQ#

Regards,
Sebastian



2011/2/11 Sebastian Szuber <madperro@gmail.com>:
> Hi!
>
> You can see screen shots with ISAPI Filter, Virtual Directory and
> Extension configurations using this link:
> https://picasaweb.google.com/madperro/IISTomcat?authkey=Gv1sRgCLC69v6XrszBHQ#
>
> I've found only IIS access log entry with my request like this:
> #Software: Microsoft Internet Information Services 6.0
> #Version: 1.0
> #Date: 2011-02-11 04:56:28
> #Fields: date time s-sitename s-computername s-ip cs-method
> cs-uri-stem cs-uri-query s-port cs-username c-ip cs-version
> cs(User-Agent) cs(Cookie) cs(Referer) cs-host sc-status sc-substatus
> sc-win32-status sc-bytes cs-bytes time-taken
> 2011-02-11 04:56:28 W3SVC1 <HOSTNAME> 127.0.0.1 GET
> /analytics/res/Salsa_Glossary_en.htm - 80 - 127.0.0.1 HTTP/1.1
> Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+6.0;+Windows+NT+5.2;+SV1;+.NET+CLR+1.1.4322;+.NET+CLR+2.0.50727)
> nQuireID=6k2tvpltgiqfp0k1hvrmvaa0ahimnf9mjhvs7qizOr07UFe9W00;+sawU=<username>;+JSESSIONID=C4D5E330BADB7B722CC8C330D669D460
> - localhost 404 2 1260 1795 414 796
>
> But none any errors logged at least in Windows Event Viewer. Is there
> any other place that I shall check for errors logged?
>
> Pozdrawiam, S.
>
>
>
> 2011/2/11 Mladen Turk <mturk@apache.org>:
>> On 02/11/2011 10:09 AM, Sebastian Szuber wrote:
>>>
>>> Andre,
>>>
>>> HTTP Connector is listening to HTTP protocol on 8080 port - I've used
>>> it to access Tomcat directly from the browser (without IIS) just to
>>> check if Tomcat works.
>>> So results shown in points 2 and 3 do not go through IIS.
>>>
>>> When I request page through IIS - don't see anything on this fact in
>>> Tomcat logs.
>>>
>>
>> Seems like you IIS is not well configured.
>> Filter seems to work, but not extension.
>> Check the IIS log. It should have error there.
>>
>> Where is /jakarta virtual dir defined and do you
>> have all permissions set up.
>>
>>
>> Regards
>> --
>> ^TM
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
>> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>>
>>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message