tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <Ming_Ch...@McAfee.com>
Subject RE: Unregistering context mbean twice
Date Thu, 03 Feb 2011 17:24:39 GMT
Thanks. I will wait for 7.0.7. But I still suspect it's only me having this problem. I might
need do some more debugging.

-----Original Message-----
From: Konstantin Kolinko [mailto:knst.kolinko@gmail.com] 
Sent: Wednesday, February 02, 2011 3:30 PM
To: Tomcat Users List
Subject: Re: Unregistering context mbean twice

2011/2/3  <Ming_Chang@mcafee.com>:
> Sorry. I forgot give the exact version. It happens on both 7.0.4 and 7.0.6.
>

I cannot say about 7.0.6, but with the current sources I do not
observe any problems.

You may try to build a version by your own, or wait for 7.0.7 -- I
think it will be tagged & built soon.


>  Hope someone can tell me what I did wrong.

First you have to tell us more about what you did.

Is your configuration (server.xml) different from defaults?
Is this issue reproducible?
Does it happen with the default Tomcat apps, or it is specific to your webapp?

Any other errors or warnings in the logs?


Best regards,
Konstantin Kolinko

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message