tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Shoaib M. Chaudhary" <muhammad.sho...@live.com>
Subject Re: mod_jk load balancing problem
Date Thu, 27 Jan 2011 04:08:24 GMT
The problem is following,

When I use mod_jk with the following code for one worker it works fine but
when I try to connect with two tomcat servers that are not on the same
machine on which I have apache. Interestingly when I use one worker as
localhost it works fine again.

There is no error but the page loads again and again. following is my
worker.properties file.

worker.list=loadbalancer

worker.tomcat2.port=8009
worker.tomcat2.host=172.16.10.21
worker.tomcat2.type=ajp13
worker.tomcat2.lbfactor=1
worker.tomcat1.socket_timeout=1000


worker.tomcat3.port=8009
worker.tomcat3.host=172.16.10.22
worker.tomcat3.type=ajp13
worker.tomcat3.lbfactor=1
worker.tomcat1.socket_timeout=1000


worker.loadbalancer.type=lb
worker.loadbalancer.balanced_workers=tomcat2, tomcat3

Intrestingly when I use worker.loadbalancer.balanced_workers=tomcat2 it
works fine even if I replace tomcat2 with tomcat 3 as well. The page keep
refreshing it self for some time and suddenly it finished refreshing and I
can see the original page as well.

Regards
*Muhammad Shoaib*

Software Engineer
National University of Computer and Emerging Sciences
A. K. Brohi Road (Near Police Line) H11/4 Islamabad

Semantic Web Consultant / Knowledge Engineer
Allainet Cooperation Private Limited
I8/3 Islamabad Pakistan

T +92-(51)-111-128-128 Ext 344 | M +92-334-5577712
muhammad.shoaib@live.com




On Wed, Jan 26, 2011 at 03:18, Michael Ludwig <milu71@gmx.de> wrote:

> Shoaib M. Chaudhary schrieb am 26.01.2011 um 15:48 (+0500):
>
> > I am trying to use mod_jk with tomcat 5.5.3x. When I use mode_jk with
> > one worker it works fine
>
> Okay.
>
> > but when I use loadbalancer with two different tomcats the server
> > doesn't response
>
> No response at all? Or some error status?
>
> > but always try to refresh the page.
>
> It's not clear to me what you're doing nor what's happening.
>
> What about providing a more precise description of your setup (like
> config) and observations?
>
> --
> Michael Ludwig
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message