tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From amythyst <roxanne.ga...@deltasolutions.com>
Subject Re: isapi_redirector.dll Problems - Bad Gateway?
Date Mon, 03 Jan 2011 17:15:12 GMT

Yup you are correct.  It was 8009.  And changing the port to 8010 seems to
have resolved it.  But I'm not sure why this has fixed it.

I changed the port in the worker.properties and the server.xml


Michael Ludwig-6 wrote:
> 
> amythyst schrieb am 03.01.2011 um 07:36 (-0800):
>> 
>> Woooooo!!!!  I fixed it!  I changed the listener port from 8009 to
>> 8010!  And now it works!
> 
> Congrats.
> 
> The worker.properties you posted last year, however, read as follows:
> 
> | worker.worker1.type=ajp13
> | worker.worker1.host=localhost
> | worker.worker1.port=8009
> 
> But then, that was last year. ;-)
> 
> -- 
> Michael Ludwig
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/isapi_redirector.dll-Problems---Bad-Gateway--tp30500400p30579733.html
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message