tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From amythyst <roxanne.ga...@deltasolutions.com>
Subject Re: isapi_redirector.dll Problems - Bad Gateway?
Date Mon, 03 Jan 2011 15:36:57 GMT

Woooooo!!!!  I fixed it!  I changed the listener port from 8009 to 8010!  And
now it works!  Thank you guys so much for the assistance and the guidance.
:)

awarnier wrote:
> 
> amythyst wrote:
>> Yes, I'm still getting those error messages in the isapi_connector log.
>> 
>> I don't think the application installs a standard tomcat installation. 
>> Basically, I have a directory in the program files folder called
>> "Atlassian"
>> then under that I have JIRA 4.2.  In that directory I have lots of
>> folders
>> and one of them is conf and that is where my server.xml file is and some
>> other files.  So, I'm not sure how I would test what you were suggesting.
>> 
>> 
> That also makes it quite difficult for someone here to help you, because
> we have no idea 
> what is where and what changes have been made as compared to a standard
> configuration.
> But Atlassian is a commercial product, no ?
> Do they not offer any kind of support ?
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/isapi_redirector.dll-Problems---Bad-Gateway--tp30500400p30578925.html
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message