tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joe Greenawalt <joe.greenaw...@gmail.com>
Subject Re: tomcat 7.0.4 on MAC my app works on Windows get...
Date Wed, 22 Dec 2010 18:57:31 GMT
"interestingly its not" - not located in either place (mac/windows tomcat)
as a velocity-[version].jar

I downloaded Velocity+V-Tools and added them to TOMCAT_HOME/lib folder and
now it works.
Its not on my mac anywhere, that i can find in a self contained jar file.
 Plus we don't have the dependency directly in our pom, thats why i first
assumed it was bundled with something or the problem wasn't what it was
reporting.


On Tue, Dec 21, 2010 at 7:03 PM, Michael Ludwig <milu71@gmx.de> wrote:

> Joe Greenawalt schrieb am 21.12.2010 um 17:40 (-0500):
> > interestingly its not
>
> Not what? (Lack of clarity and precision so typical of top-posting …)
>
> > and when i add it to windows it works
>
> What do you mean "when I add it"? Weren't you saying that it worked on
> Windows even though there is no Velocity in the web app?
>
> So have you located the JAR on your Windows box now?
>
> > (with some other things like velosity tools), but i still don't have
> > it on my mac or in the app and it runs there.  So i have a workaround,
> > but still don't understand how.  Guess i'll add it to the pom.
>
> Hmm?
>
> --
> Michael Ludwig
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message