tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From PTaco <beatr...@yahoo.com>
Subject The value for the useBean class attribute *class* is invalid
Date Fri, 17 Dec 2010 17:50:47 GMT

I updated a currently working java web project by copying it, and renaming
it. However, I'm getting the error in the title on a few library files. For
some reason Tomcat either can't see the library file or something else is
wrong and I have no idea what it could be. All of my library files are in
their correct locations. Another strange thing is that I get that error MOST
of the time, but if you refresh the page, a second error will also randomly
show on screen saying "org.apache.jasper.JasperException:
org.apache.jasper.JasperException: Unable to load class for JSP"


Everything I have looked into says its because these files aren't in the
right locations OR the package names are incorrect.  I can assure you both
are correct because this is an exact copy/paste from a currently WORKING web
project.

Also, if i take the working project, copy it, and do nothing but re-name it
in the tomcat folder, the same error is thrown in the new we project, which
is an EXACT copy.
-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/The-value-for-the-useBean-class-attribute-*class*-is-invalid-tp30483280p30483280.html
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message