tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Konstantin Kolinko <knst.koli...@gmail.com>
Subject Re: Problem with Tomcat windows service when user delete/changed
Date Wed, 17 Nov 2010 11:05:40 GMT
2010/11/17 Tomislav Petrović <t.petrovic@inet.hr>:
> Konstantin Kolinko said on 17.11.2010 11:22:
>>
>> 2010/11/17 Tomislav Petrović<t.petrovic@inet.hr>:
>>>
>>> After the did this Tomcat stopped working correctly. Default application
>>> and
>>> doc are been served (localhost:8080/ and localhost:8080/docs) but no
>>> other
>>> webapp (mine and several others) is working (getting 404s).
>>>
>>> I've checked user file premissions and all seem ok.
>>> The problem was resolved by removing Tomcat window service and installing
>>> it
>>> again.
>>>
>>> Windows 2003 Server, 32 bit, server java sun/oracle 6.0 latest update.
>>>
>>> Anyone had similar problems and knows why it happens?
>>
>> And nothing in the logs?
>>
>> Probably it does not have permissions to write them
>> (as well as write unpacked war files, as well as necessary files and
>> compiled JSPs in work etc.).  The default app and docs are static and
>> can be served as is, directly from hard drive.
>>
>
> I had logging on Debug and nothing in logs.

What ever logging is set in the service wrapper applies to the service
wrapper only,
and *not* to the java application (here: Tomcat) that it runs.

Without any log messages it is very hard to diagnose anything.


> Service was set up per default, meaning it was run under System account and
> file premissions for System account should be all ok (System account file
> permissions didn't change when my initial account was removed and new
> created).

And what is your user account used for?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message