tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Will Sumekar <will.sume...@gmail.com>
Subject Re: web.xml cant load because of <listener>
Date Thu, 04 Nov 2010 03:55:24 GMT
Thanks!

Now I'm really puzzled. Even when I remove everything in web.xml except
<listener> it gives me the same error. i.e.:

<?
xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>

<
web-app version="2.4"

xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/j2ee"

xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"

xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/j2ee

http://java.sun.com/xml/ns/j2ee/web-app_2_4.xsd"
>

 <!-- spring configs -->

<listener>

<listener-class>org.springframework.web.context.ContextLoaderListener</
listener-class>

</listener>

</
web-app>

Anyway I attach my original web.xml in question. Hope someone can help me.
Thanks alot!! :)

IMHO Tomcat should give more error info.


Regards
Will


On Thu, Nov 4, 2010 at 5:15 AM, Pid <pid@pidster.com> wrote:

> On 03/11/2010 12:57, Thad Humphries wrote:
> > Is <listener> in the proper place? I think order matters in web.xml.  I
> load
> > 2 listeners after my app's <description> and before my <servlet> tags.
>
> Yep, after <description> but before <filter> definitions.
>
>
> p
>
> > On Wed, Nov 3, 2010 at 12:14 AM, Will Sumekar <will.sumekar@gmail.com
> >wrote:
> >
> >> Hi
> >>
> >> When I put these lines:
> >>
> >>  <listener>
> >>    <listener-class>
> >>
> >>      org.springframework.web.context.ContextLoaderListener
> >>    </listener-class>
> >>  </listener>
> >>
> >> my appln can't load at all. When I go to http://localhost:8080/app it's
> >> not
> >> loaded. But when I remove those lines it loads correctly. I've put the
> >> necessary lib containing
> >> org.springframework.web.context.ContextLoaderListener in
> ./app/WEB-INF/lib.
> >>
> >> My setup is Tomcat 5.5.31. Context-param is set:
> >>
> >>  <context-param>
> >>    <param-name>contextConfigLocation</param-name>
> >>
> >>
> >>    <param-value>classpath:springContext.xml</param-value>
> >>  </context-param>
> >>
> >> No stack trace is shown. The error message in log is:
> >>
> >> 03-Nov-2010 10:21:48  INFO HostConfig:863 - Deploying web application
> >> archive
> >> wma.war
> >> 03-Nov-2010 10:21:49 ERROR StandardContext:4253 - Error listenerStart
> >> 03-Nov-2010 10:21:49 ERROR StandardContext:4280 - Context [/wma] startup
> >> failed
> >> due to previous errors
> >> When I set the logging to DEBUG level, I don't see anything extra
> ordinary.
> >>
> >>
> >> Thanks
> >>
> >> Will
> >>
> >
> >
> >
>
>

Mime
View raw message