tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christopher Schultz <ch...@christopherschultz.net>
Subject Re: Using mod_jk in cluster environment responds HTTP 500
Date Wed, 17 Nov 2010 16:38:03 GMT
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Rikslovein,

On 11/17/2010 12:14 AM, rikslovein wrote:
> Thanks for your help and your responses once again. I now solved the
> problem. The problem was with the jkmanager URL I was using in the code. 

Glad to hear you found the problem.

> I think there is a change in URL attributes from older version. The current
> version uses vwa, vwr and vwf (which was coded as wa, wr & wf respectively).
> I'm not sure on this but i saw them working on Unix where we have quite
> older version of Apache and Tomcat installed. Please confirm on this if you
> have any info.

You'll have to do your own checking between whatever versions you are
talking about:

http://tomcat.apache.org/tomcat-6.0-doc/changelog.html

- -chris
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.10 (MingW32)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/

iEYEARECAAYFAkzkBOsACgkQ9CaO5/Lv0PCDPwCaAn5w4baYQdYNdZ/E00aCge02
V1UAmwQAumUMdmtvKjeJ/1H8A2uCKEjs
=Gozw
-----END PGP SIGNATURE-----

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message