tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tomislav Petrović <t.petro...@inet.hr>
Subject Re: Problem with Tomcat windows service when user delete/changed
Date Wed, 17 Nov 2010 10:28:13 GMT
Konstantin Kolinko said on 17.11.2010 11:22:
> 2010/11/17 Tomislav Petrović<t.petrovic@inet.hr>:
>> After the did this Tomcat stopped working correctly. Default application and
>> doc are been served (localhost:8080/ and localhost:8080/docs) but no other
>> webapp (mine and several others) is working (getting 404s).
>>
>> I've checked user file premissions and all seem ok.
>> The problem was resolved by removing Tomcat window service and installing it
>> again.
>>
>> Windows 2003 Server, 32 bit, server java sun/oracle 6.0 latest update.
>>
>> Anyone had similar problems and knows why it happens?
>
> And nothing in the logs?
>
> Probably it does not have permissions to write them
> (as well as write unpacked war files, as well as necessary files and
> compiled JSPs in work etc.).  The default app and docs are static and
> can be served as is, directly from hard drive.
>

I had logging on Debug and nothing in logs.

Service was set up per default, meaning it was run under System account 
and file premissions for System account should be all ok (System account 
file permissions didn't change when my initial account was removed and 
new created).

--
Tomy <t.petrovic@inet.hr>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message