tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From arnaud icard <arnaud.ic...@univ-avignon.fr>
Subject Error 404 when redirected
Date Thu, 07 Oct 2010 09:49:29 GMT
Hello,

I am currently installing and configuring a webserver with the couple 
httpd/tomcat.
This server hosts many tomcat applications, each one with its own hostname.


My current Tomcat configuration is something like that :

    <Host name="appli1.domain.fr"  appBase="/var/www/appli1"
    unpackWARs="true" autoDeploy="true" xmlValidation="false"
    xmlNamespaceAware="false">
    <Context path="" docBase="/var/www/appli1" crossContext="false">
         ...
    <Host name="appli2.domain.fr"  appBase="/var/www/appli2"
    unpackWARs="true" autoDeploy="true" xmlValidation="false"
    xmlNamespaceAware="false">
    <Context path="" docBase="/var/www/appli2" crossContext="false">
         ...

The httpd VHost configuration is:

    <VirtualHost *:80>
         ServerName appli1.domain.fr
         ProxyPass / ajp://appli1.domain.fr:8009/ retry=1
         ...

    <VirtualHost *:80>
         ServerName appli2.domain.fr
         ProxyPass / ajp://appli2.domain.fr:8009/ retry=1
         ...

It's working for every applications except the appli2.
The appli2 interprets the index.jsp which redirects to 
http://appli2.domain.fr/stylesheets/welcome.faces.
At this point I have a 404 error : /The requested resource 
(/stylesheets/cas.faces) is not available./

How could it interprets the index.jsp but then cannot find the 
/stylesheets/welcome.faces ?
Does it come from my configuration or may it come from the application ?


I have tried a different Tomcat configuration :

    <Host name="localhost"  appBase="webapps" unpackWARs="true"
    autoDeploy="true" xmlValidation="false" xmlNamespaceAware="false">
    <Context path="" docBase="/var/www/appli2" crossContext="false">
         ...

Then the apache2 vhost :

    <VirtualHost *:80>
         ServerName appli2.domain.fr
         ProxyPass / ajp://localhost:8009/ retry=1
         ...


This one works fine but I would like to understand where does the 
problem comes from.


Regards,
arnaud

Mime
View raw message