tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Caldarale, Charles R" <Chuck.Caldar...@unisys.com>
Subject RE: Tomcat Web App - Strange Issue - Need 2 restarts for SSO mode to work
Date Thu, 02 Sep 2010 15:15:47 GMT
> From: Sunil A V [mailto:sunil_av@infosys.com] 
> Subject: Tomcat Web App - Strange Issue - Need 2 restarts for SSO mode to work

Tomcat version?  JVM level?  Platform?  Anything of interest in the Tomcat logs?

> The web application is available through 2 modes of links -
> one is regular without load balacer and other is Single Sign
> On based through load balancer.

Please explain how that is configured.  Are they completely separate Tomcat instances on different
boxes?

> Deployment Procedure:
> Stop the server
> Copy the new war to webapps replacing the old one
> remove the complete diretcory of MyApp recursively (rm -rf MyApp)
> start the server

Should be ok, although it's a bit heavy-handed.

> We try both the links of application.

What is a "link"?

> Please note the web.xml in Tomcat/webapps/MyApp/WEB-INF directory has below
> <welcome-file-list>
> <welcome-file>myapp.jsp</welcome-file>
> </welcome-file-list>

Which leaves directory listings enabled for the webapp.

> The application has only myapp.jsp and none of index.* files

> Tomcat might not be finding xcard.jsp

Why would it?  Based on your description of the file contents, there is no xcard.jsp, just
a myapp.jsp.

 - Chuck


THIS COMMUNICATION MAY CONTAIN CONFIDENTIAL AND/OR OTHERWISE PROPRIETARY MATERIAL and is thus
for use only by the intended recipient. If you received this in error, please contact the
sender and delete the e-mail and its attachments from all computers.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message