tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Hassan Schroeder <hassan.schroe...@gmail.com>
Subject Re: Help troubleshooting SSL certificate problem
Date Sun, 08 Aug 2010 00:08:12 GMT
On Sat, Aug 7, 2010 at 3:32 PM, Steve Johnson <steve@parisgroup.net> wrote:

> I went through those instructions when I first got SSL working.  I had SSL
> working fine.  All I did this time around was replace one keystore file
> (tcserver.keystore) with another.  I used the same password and alias this
> time around so that I could just drop in the new keystore without any
> modifications.  When I do so, my system stops working.  If I revert back to
> the original keystore containing the self-signed certificate, the system
> works fine again.

Sounds like your keystore file is bad then; what does keytool -list say?

In any case, I've only personally used Thawte and NetSol certificates,
and I don't recall ever having to add any root/intermediate certs, so
that seems kind of sketchy. Or maybe I've been lucky :-)

And, you might post a link to the GD instructions, so folks here could
look for any obvious discrepancies...

FWIW,
-- 
Hassan Schroeder ------------------------ hassan.schroeder@gmail.com
twitter: @hassan

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message