tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark Thomas <ma...@apache.org>
Subject Re: Tomcat 6 does not respond or freeze after startup
Date Mon, 02 Aug 2010 21:39:48 GMT
On 02/08/2010 22:29, T. Gau wrote:
>  Hello,
> 
> I have some problems to get my Tomcat running. I have installed a fresh
> zip version of Tomcat 6.0.29 on my WinXP SP3 PC with Java 1.6.0_20
> running a non admin account.

Which zip? There are several.

> The startup is successfull following the logs. But after the first
> access to http://localhost:8080 Tomcat stops responding. It doesn't show
> the homepage again nor respond to any links.

Could we see those logs please.

> I have configured tomcat for Log4j with DEBUG level. There I could see
> that the Tomcat is still refreshing its contexts. See tomcat.log below [1].

Don't do that. Just use a clean install with the default config. When
that works, then start tweaking stuff.

> To identify if there are any memory problems I tried to check with
> VisualVM. It takes quite a long time (2+ minute) to connect to the
> tomcat jvm instance. But Heap space (12MB) is only use 30% and PermGen
> (16MB) only 50%. VisualVM states 43 active live threads (42 demon
> threads). See thread dump below [2].

If connections take that long there is something seriously wrong.

> Do you have any ideas why my Tomcat isn't responding? What else could I
> check to identify the problem?

See above.

Mark



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message