tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From André Warnier ...@ice-sa.com>
Subject Re: Deployment issues
Date Wed, 14 Jul 2010 10:01:09 GMT
Sandip De@IIT wrote:
>    Dear All,
> 
>>
>> I have deployed a web application (war file) in webapps directory of tomcat
>> 6.0.18  its working fine. Please note that its a struts application and has
>> been developed sometimes three years back. I am not sure which version of
>> struts has been used in it.
>>
> 
> 
> 
>> When I deployed the same application in the webapps directory of tomcat
>> 6.0.26 or 7.0 its not getting deployed and fails to get hosted on my
>> localhost.
>>
> 
> 
>> Please suggest me where I am missing.
>>

Sandip,

re-read your message above, and imagine that you are the greatest Java and Tomcat 
specialist.  Do you really think that with the information you provide above, you could 
figure out what your problem is ?
And even if you could, you being the greatest Java and Tomcat specialist and all, do you 
think you would want to spend your time helping someone who does not seem to have made any

effort of his own to find the problem ?

Start with having a look at the Tomcat logfiles. It is guaranteed that one of them tells 
you why your application is not being loaded.
If you do not know where to find the Tomcat logfiles, then start here : 
http://tomcat.apache.org/tomcat-6.0-doc/index.html




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message