tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From kareem_s_m <kareemud...@gmail.com>
Subject RE: SSL Not working on tomcat 5.5.29
Date Mon, 12 Jul 2010 19:37:12 GMT

Thank You Chuck!!!

n828cl wrote:
> 
>> From: kareem_s_m [mailto:kareemuddin@gmail.com]
>> Subject: Re: SSL Not working on tomcat 5.5.29
>> 
>> If I rename tcnative-1.dll in the bin folder then the 
>> site on SSL works.
> 
> SSL handling with the APR connector is completely different from that with
> a pure Java connector.  The docs are here:
> http://tomcat.apache.org/tomcat-5.5-doc/ssl-howto.html
> http://tomcat.apache.org/tomcat-5.5-doc/apr.html
> 
>  - Chuck
> 
> 
> THIS COMMUNICATION MAY CONTAIN CONFIDENTIAL AND/OR OTHERWISE PROPRIETARY
> MATERIAL and is thus for use only by the intended recipient. If you
> received this in error, please contact the sender and delete the e-mail
> and its attachments from all computers.
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/SSL-Not-working-on-tomcat-5.5.29-tp29052531p29143076.html
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message