tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From kareem_s_m <kareemud...@gmail.com>
Subject Re: SSL Not working on tomcat 5.5.29
Date Sun, 04 Jul 2010 06:10:34 GMT

The connectors from server.xml in 5.5.29 is as follows:

<Service name="Catalina">
    <!-- Define a SSL HTTP/1.1 Connector on port 8443 -->
    <Connector
       	port="8080"
        minSpareThreads="25"
    	connectionTimeout="20000"
    	maxSpareThreads="75"
        maxThreads="150"      
        enableLookups="false"
        disableUploadTimeout="true"
        acceptCount="100"
        scheme="http" >     
     </Connector>
    <Connector
    	port="8443"
        minSpareThreads="25"
	connectionTimeout="20000"
	maxSpareThreads="75"
        maxThreads="150"      
        enableLookups="false"
        disableUploadTimeout="true"
        acceptCount="100"
        scheme="https"
        secure="true"
        keystoreFile="E:\apps\thirdparty\apache-tomcat-5.5.29
orig\selfcert.jks"  keystorePass="XXXXX">
     </Connector>
     <!-- Define an AJP 1.3 Connector on port 8009 -->
     <Connector
        port="8009"
        redirectPort="8443"
        protocol="AJP/1.3" >
     </Connector>
    <Engine
        defaultHost="localhost"
        name="Catalina">
      <Realm className="org.apache.catalina.realm.UserDatabaseRealm"/>
      <Host
          appBase="webapps"
          name="localhost">
      </Host>
    </Engine>
  </Service>


The connectors from server.xml in 5.5.28 is as follows:


<Service name="Catalina">
    <!-- Define a SSL HTTP/1.1 Connector on port 8443 -->
    <Connector
       	port="8080"
        minSpareThreads="25"
    	connectionTimeout="20000"
    	maxSpareThreads="75"
        maxThreads="150"      
        enableLookups="false"
        disableUploadTimeout="true"
        acceptCount="100"
        scheme="http" >     
     </Connector>
    <Connector
    	port="8443"
        minSpareThreads="25"
	connectionTimeout="20000"
	maxSpareThreads="75"
        maxThreads="150"      
        enableLookups="false"
        disableUploadTimeout="true"
        acceptCount="100"
        scheme="https"
        secure="true"
        keystoreFile="E:\apps\thirdparty\apache-tomcat-5.5.28\selfcert.jks" 
keystorePass="XXXXX">
     </Connector>
     <!-- Define an AJP 1.3 Connector on port 8009 -->
     <Connector
        port="8009"
        redirectPort="8443"
        protocol="AJP/1.3" >
     </Connector>
    <Engine
        defaultHost="localhost"
        name="Catalina">
      <Realm className="org.apache.catalina.realm.UserDatabaseRealm"/>
      <Host
          appBase="webapps"
          name="localhost">
      </Host>
    </Engine>
  </Service>
</Server>



Output of version.bat

Using CATALINA_BASE:   E:\apps\thirdparty\apache-tomcat-5.5.29 orig
Using CATALINA_HOME:   E:\apps\thirdparty\apache-tomcat-5.5.29 orig
Using CATALINA_TMPDIR: E:\apps\thirdparty\apache-tomcat-5.5.29 orig\temp
Using JRE_HOME:        D:\Java\jdk.1.5.07
Using CLASSPATH:       E:\apps\thirdparty\apache-tomcat-5.5.29
orig\bin\bootstrap.jar
Server version: Apache Tomcat/5.5.29
Server built:   Mar 29 2010 07:46:34
Server number:  5.5.29.0
OS Name:        Windows 2003
OS Version:     5.2
Architecture:   x86
JVM Version:    1.5.0_07-b03
JVM Vendor:     Sun Microsystems Inc.



awarnier wrote:
> 
> kareem_s_m wrote:
>> Hi All,
>> 
>> I am working on upgrading tomcat from 5.5.28 to 5.5.29 for one of the
>> applications. I see that the website renders and works fine in 5.5.29 on
>> port 8080 (non SSL) but with  SSL (port 8443) the website doesnot run at
>> all. When I try to see what's going on in Fiddle, I see 502 error. Also
>> nothing is written to the log flies. It is as if tomcat is not even
>> running
>> in port 8443.
>> 
>> Under tomcat 5.5.28, the site renders fine with SSL and non SSL.
>> 
>> Is there something I could be missing?
>> 
> On the face of it, I would estimate the probability of that at so close to
> 1 as cannot be 
> distinguished from it.
> But if you want someone here to help, you will have to provide some more
> details, such as 
> for example a copy-and-paste of your <Connector> tags, and maybe tell us
> which platform 
> this is, and where these Tomcat's are coming from.
> Useful : go to the Tomcat bin subdirectory with a console window, run
> version.sh or 
> version.bat, and paste the result in your next message.
> 
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/SSL-Not-working-on-tomcat-5.5.29-tp29052531p29067491.html
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message