tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Propes, Barry L " <barry.l.pro...@citi.com>
Subject RE: HTTP Status 400 - Invalid direct reference to form login page!
Date Thu, 03 Jun 2010 17:50:41 GMT
It worked for some users; for others it did not.

I'm not sure I ever received a definitive reason for it happening - especially to random users
-- but it happened to the same set of users most all the time, where others weren't affected.

You could try that first, and see if that worked. If not, I'm not sure what to tell you. Maybe
some others on this forum would know better than I. 

-----Original Message-----
From: Gheorghe Pucea [mailto:george.pucea@gmail.com] 
Sent: Thursday, June 03, 2010 11:47 AM
To: Tomcat Users List
Subject: Re: HTTP Status 400 - Invalid direct reference to form login page!

Hello Barry,




  Thank you very much for your quick respone, but I think that version of Tomcat was very
old compared to Tomcat 6.0.26 I think the problem should be fix by now.
  So you suggest that I manually should clear my browser's cache?And this should fix my problem?
















On Thu, Jun 3, 2010 at 7:10 PM, Propes, Barry L <barry.l.propes@citi.com>wrote:

> I had that happen periodically for years with my version of TC 4.1.31.
>
> With some folks, we could get it to go away, by cleaning out browser cache.
> With others, it was the same people that incurred it all the time. 
> They could access "other" protected areas, but not the one.
> I ended up making a duplicate non-protected piece for them. For me it 
> wasn't a big deal, because they already were -- in a sense -- in a 
> protected piece to begin with. But it would have been better if it'd worked.
>
> -----Original Message-----
> From: Gheorghe Pucea [mailto:george.pucea@gmail.com]
> Sent: Thursday, June 03, 2010 9:30 AM
> To: users@tomcat.apache.org
> Subject: HTTP Status 400 - Invalid direct reference to form login page!
>
> Hello,
>
>
>
>  I have a problem with my Tomcat instance, I'm using:
>
>
> Tomcat 6.0.26
> Java jdk 1.5.0_17
> Windows XP SP3
>
>
>   I have implemented a JAAS login module for my application and 
> everything goes fine except from one thing.
>
> Here are the steps that I am doing:
>
>
> 1)Request a protected resource  -> the login form show's up and I 
> enter my username and password
> 2) I get into the application and everything looks fine but when I get 
> back to the login page and enter my username/password again I get the message:
> (If I refresh the login page immediately when I hit the logout button 
> everything goes weel) HTTP Status 400 - Invalid direct reference to 
> form login page
> ------------------------------
>
> *type* Status report
>
> *message* *Invalid direct reference to form login page*
>
> *description* *The request sent by the client was syntactically 
> incorrect (Invalid direct reference to form login page)*
>
> *
> *
>
> *
> *
>
> *
> *
>
> *Thank you very much!*
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message