tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Thad Humphries <thad.humphr...@gmail.com>
Subject Re: Problems with ImageIO
Date Wed, 07 Apr 2010 19:42:41 GMT
"JreLeakPreventionListener ?"  I'm sorry, I don't follow.  Is there a
monitor I can run?

If you mean the "Find leaks" button in the Manager webpage (
http://localhost:8080/manager/html/findleaks), no, none are found.

On Wed, Apr 7, 2010 at 3:24 PM, Mark Thomas <markt@apache.org> wrote:

> On 07/04/2010 19:38, Thad Humphries wrote:
>
>> I believe I'm seeing the same problem that Simone (msg #210515) is having
>> (this after running Tomcat for YEARS without a hitch).
>>
>> I use JAI and JAI-IMAGE I/O in various servlets.  I'm running Java 1.5.17
>> without the JAI or JAI-IMAGE I/O installed.  I've put jai_codec.jar,
>> jai_core.jar, and jai_imageio.jar in my application's WEB-INF/lib
>> directory.
>>
>> My application runs without a hitch on Tomcat 6.0.14 on a Linux server
>> (and
>> has run fine for over a year).  I have also run it on a Macintosh with
>> Tomcat 6.0.20.
>>
>> Today I installed Tomcat 6.0.26 on Linux and tried running my webapp.
>>  Under
>> this version of Tomcat, Iterator<ImageReader>  returned by
>> ImageIO.getImageReadersByFormatName("tiff") returns false for hasNext().
>> What gives?
>>
>
> JreLeakPreventionListener ?
>
> Mark
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>
>


-- 
"Hell hath no limits, nor is circumscrib'd In one self-place; but where we
are is hell, And where hell is, there must we ever be" --Christopher
Marlowe, 'Doctor Faustus' (v, 121-24)

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message