tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From André Warnier ...@ice-sa.com>
Subject Re: Tomcat console WARNING: StandardServer.await: Invalid command '' received
Date Sun, 07 Feb 2010 22:49:27 GMT
dBenjamin wrote:
> Dear All,
> 
> Thanks for helping tomcat User .
> I have problem with my tomcat when I start my tomcat it getting stared
> properly with out any error. after some time when give request to my web
> application it was show the following error.
> 
> Feb 7, 2010 4:16:35 PM org.apache.coyote.http11.Http11Protocol init
> INFO: Initializing Coyote HTTP/1.1 on http-5050
> Feb 7, 2010 4:16:35 PM org.apache.catalina.startup.Catalina load
> INFO: Initialization processed in 409 ms
> Feb 7, 2010 4:16:35 PM org.apache.catalina.core.StandardService start
> INFO: Starting service Catalina
> Feb 7, 2010 4:16:35 PM org.apache.catalina.core.StandardEngine start
> INFO: Starting Servlet Engine: Apache Tomcat/6.0.14
> log4j:WARN No appenders could be found for logger
> (com.opensymphony.xwork2.confi
> g.providers.XmlConfigurationProvider).
> log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
> Feb 7, 2010 4:16:38 PM org.apache.coyote.http11.Http11Protocol start
> INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on http-5050
> Feb 7, 2010 4:16:38 PM org.apache.catalina.startup.Catalina start
> INFO: Server startup in 2623 ms
> Feb 7, 2010 4:16:50 PM org.apache.catalina.core.StandardServer await
> WARNING: StandardServer.await: Invalid command 'GET /app2010 HTTP/1.1'
> received
> Feb 7, 2010 4:16:50 PM org.apache.catalina.core.StandardServer await
> WARNING: StandardServer.await: Invalid command 'GET /app2010 HTTP/1.1'
> received
> Feb 7, 2010 4:16:51 PM org.apache.catalina.core.StandardServer await
> WARNING: StandardServer.await: Invalid command '' received
> 
> 
> once i recived this error message after that I can not able to shutdown
> tomcat Server 
> I am using tomcat 6(Binary distrubtion version) and Java 1.5
> Can you please help me to sole this problem..
> 
Ah, ze little grey cells..
My guess is that you are sending your HTTP requests to the Tomcat 
shutdown port.
Can you send us a copy of Tomcat's server.xml file ?

Or you can try this out yourself:

In the server.xml file, there is a line like
<Server port="8005" shutdown="SHUTDOWN">

That is Tomcat's shutdown port. It is not the port to which you should 
send nornal HTTP requests.
On the other hand, there is another tag like this :

     <!-- Define a non-SSL HTTP/1.1 Connector on port 8180 -->
     <Connector port="8180" maxHttpHeaderSize="8192"
         maxThreads="150" minSpareThreads="25" maxSpareThreads="75"
         enableLookups="false" redirectPort="8443" acceptCount="100"
         connectionTimeout="20000" disableUploadTimeout="true" />

That is the HTTP port. That is where you should send your requests.
Like in the browser, the URL :
http://localhost:8180/app2010

(adapt as needed in function of your own settings; it looks like you are 
using port #5050 there).


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message