tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From lazyisgood <ratmpo...@gmail.com>
Subject HTTP status 404 - only first time when accessing from browser
Date Tue, 09 Feb 2010 20:17:37 GMT

I am experiencing strange issue with Tomcat 6.0.24. I have jsp/jsf
application deployed to Tomcat. The first time the app is accessed, the URL
gets messed up and I get HTTP 404. The second I the same app is accessed in
the same browser, it loads fine. If you close and browser and repeat it
again, the urls gets messed up again.
This problem can be seen live here:

1. In a new browser window, go to 
http://subash.redirectme.net:8080/stock/faces/welcome.jspx
The url in the browser can be seen as:
"http://subash.redirectme.net:8080/stock/faces/welcome.jspxhttp://subash.redirectme.net:8080/stock/faces/;jsessionid=<someNUM>?_afrLoop=1<someNUm>&_afrWindowMode=0&_afrWindowId=null"

2. Now, delete the URL and again go to
http://subash.redirectme.net:8080/stock/faces/welcome.jspx
in the same browser. The page loads fine.

3. Close the browser window and repeat step 1, the problem appears again.

I previously deployed this app to Weblogic server, and did not see this
problem. It started appearing once I migrated to Tomcat.



-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/HTTP-status-404---only-first-time-when-accessing-from-browser-tp27521403p27521403.html
Sent from the Tomcat - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message