tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Smith <d...@cornell.edu>
Subject Re: can't call my servlet on Tomcat 6 (Error 404)
Date Sun, 31 Jan 2010 23:26:53 GMT
On 1/31/2010 6:15 PM, hbral wrote:
>
>
> David Smith-2 wrote:
>   
>> On 1/31/2010 5:36 PM, hbral wrote:
>>     
>>> Hi everyone. 
>>> I have a serlvet that reads a file from disk and then starts streaming 
>>> the file. 
>>> i have mapped the servlet to url in the web.xml file. 
>>> it works perfect on my local machine (i'm using gwt with eclipse which
>>> uses
>>> jetty i think) but when i deploy it on my tomcat server i can't call that
>>> url that is mapped to the servlet instead i 
>>> get a page with the 404 error (the requested resource was not found). 
>>> thank you 
>>>   
>>>       
>> Help us help you.  We need to see the logs for the moment your webapp
>> was deployed and the moment you requested the servlet.  Also some
>> details on your system -- os, jvm, tomcat version, etc., ... would help
>> all the more.
>>
>>
>> --David
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
>> For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org
>>
>>
>>
>>     
> sorry about that.
>
> tomcat: 6.0.24
> os: debian linux 2.6.12.6-xenU
> jvm: 1.6.0_12-b04
>
> log files contain nothing use full other than that i successfully deployed
> the war file
>
> regards 
>
>   
Then I'm guessing your servlet isn't getting hit on the production
environment.  I would add some logging so even successful attempts show
up in the log file and test w/ your server env. again.

--David


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message