tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rainer Jung <rainer.j...@kippdata.de>
Subject Re: mod_jk all endpoints are disconnected
Date Sat, 12 Dec 2009 15:52:37 GMT
It's only an info message, no problem per se. As long as there are no 
accompanying warn or error messages, you can ignore them.

Regards,

Rainer


On 12.12.2009 07:27, peter.shen wrote:
>
> Hi brother
> I meet the same problem , I want to know the reason and how fix it?
> %-|
>
> Ken--@newsgroupstats.hk wrote:
>>
>> Hi All,
>>
>> My Apache 2.2 (win32) + Tomcat 6 are running very well in my production
>> environment but I am noticed that jk are sometime spend unexpected long
>> time to response. (4-5 seconds, it's too long. Those pages are very static
>> with no database connection, no file io).
>>
>>
>> Here is my environment:
>> Apache/2.2.6 (Win32) mod_ssl/2.2.6 OpenSSL/0.9.8e mod_jk/1.2.26
>> with AcceptEx() WinSock2 API disabed
>>
>> Tomcat and Apache are in same server (Windows 2000 Server)
>>
>> Here is my worker:
>>
>> # Define 1 real worker using ajp13
>> worker.list=worker1
>>
>> # Set properties for worker1 (ajp13)
>> worker.worker1.type=ajp13
>> worker.worker1.host=localhost
>> worker.worker1.port=8009
>> worker.worker1.socket_timeout=300
>> worker.worker1.socket_keepalive=True
>> worker.worker1.connection_pool_timeout=600
>>
>> Here are what I found in my mod_jk.log:
>>
>> [Mon Feb 04 10:50:12 2008] [3068:8252] [info] jk_ajp_common.c (1347):
>> (worker1) all endpoints are disconnected, detected by connect check (5),
>> cping (0), send (0)
>> [Mon Feb 04 10:51:46 2008] [3068:9592] [info] jk_ajp_common.c (1347):
>> (worker1) all endpoints are disconnected, detected by connect check (6),
>> cping (0), send (0)
>> [Mon Feb 04 10:52:47 2008] [3068:9804] [info] jk_ajp_common.c (1347):
>> (worker1) all endpoints are disconnected, detected by connect check (4),
>> cping (0), send (0)
>>
>>
>> // here is source code of jk_ajp_common.c
>>      /*
>>       * If we failed to reuse a connection, try to reconnect.
>>       */
>>      if (!IS_VALID_SOCKET(ae->sd)) {
>>          /* Could not steal any connection from an endpoint - backend is
>> disconnected */
>>          if (err_conn + err_cping + err_send>  0)
>>              jk_log(l, JK_LOG_INFO,
>>                     "(%s) all endpoints are disconnected, "
>>                     "detected by connect check (%d), cping (%d), send
>> (%d)",
>>                     ae->worker->name, err_conn, err_cping, err_send);
>>          else if (JK_IS_DEBUG_LEVEL(l))
>>              jk_log(l, JK_LOG_DEBUG,
>>                     "(%s) all endpoints are disconnected, "
>>                     "detected by connect check (%d), cping (%d), send
>> (%d)",
>>                     ae->worker->name, err_conn, err_cping, err_send);
>>          /* Connect to the backend.
>>           */
>>      }
>>
>> Is it mean that my jk always fail to reuse existing jk connections? if
>> yes, why?
>>
>> Any solution? It's not a big problem but It will affect my bechmark.
>>
>> Regards,
>> Ken

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message