tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pid <...@pidster.com>
Subject Re: SSL only working on localhost
Date Wed, 02 Dec 2009 12:50:43 GMT
On 02/12/2009 12:41, Michael Dockery wrote:
>
>
>
>
> I have gotten ssl w/self-signed cert
>    working on tomcat 6 a few times in the past.
>
> I am trying it again on a different server
>
> I am using port 443
>
>
> when i attempt https://localhost
>    via a browswer on the server itself
>      the browser is properly presented with the cert warning (as i expected)
>
> however, when i try to access https from another computer,
>   it just hangs... (and therefore NO cert warning)
>
> i have wiresharked the server, and can see the inbound 443 connections,
>   so the firewall does not seem to be the issue.
>     (note: the other computers are on the same subnet/lan)
>
> i have tried browsing to the servers ip, netbios name, fqdn/dns
>    with always the same result (below):
> ---    http is fine (the home page appears)
>          ---    however httpS  does not do anything
>                      (unless i browse from the server itself to itself)
>
> further the logs do not show anything interesting
>   and i have the log level set to debug.
>
> ideas?

Idea: describe Tomcat, JVM, OS - precise versions please.
Supply server.xml in use, comments removed.


p

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message