tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rainer Jung <rainer.j...@kippdata.de>
Subject Re: /context not working -- mod_jk error: no match for /server-status
Date Wed, 02 Sep 2009 18:05:33 GMT
On 27.08.2009 15:45, Dennis Christopher wrote:
> environment: Tomcat 6.0.18 under apache2 on Mac OS X Server 10.5 (Leopard).
> 
> I am using a mod_jk connector with JBoss.
> 
> I am having trouble getting context urls of the form
> website.my.com/myapplication honoured (or even localhost/myapplication).
> (Safari:File not found).I have googled  the error messages below but
> can't find anything applicable to my setup.
> 
> The quick start guide at
> 
> http://tomcat.apache.org/connectors-doc/generic_howto/quick.html
> 
> gives a simple proof of concept for a connector setup (/examples").
> However, this does not work,
> though I have followed the editing of the configuration files exactly
> (using JKMount in the httpd.conf etc)
> 
> I get an error in mod_jk.log (set to debug level):
> 
> [Tue Aug 25 12:41:11.783 2009] [211:2688784416] [debug]
> map_uri_to_worker_ext::jk_uri_worker_map.c (1036): (TEST) Attempting to
> map URI '/server-status' from 5 maps
> [Tue Aug 25 12:41:11.783 2009] [211:2688784416] [debug]
> map_uri_to_worker_ext::jk_uri_worker_map.c (1039): Initial match
> value:for URI '/server-status' is -1.
> [Tue Aug 25 12:41:11.783 2009] [211:2688784416] [debug]
> find_match::jk_uri_worker_map.c (850): Attempting to map context URI
> '/examples/*=JBoss1' source 'JkMount'
> [Tue Aug 25 12:41:11.783 2009] [211:2688784416] [debug]
> find_match::jk_uri_worker_map.c (850): Attempting to map context URI
> '/servlet/*=JBoss1' source 'JkMount'
> [Tue Aug 25 12:41:11.783 2009] [211:2688784416] [debug]
> find_match::jk_uri_worker_map.c (850): Attempting to map context URI
> '/sample/*=JBoss1' source 'JkMount'
> [Tue Aug 25 12:41:11.784 2009] [211:2688784416] [debug]
> find_match::jk_uri_worker_map.c (850): Attempting to map context URI
> '/*.jsp=JBoss1' source 'JkMount'
> [Tue Aug 25 12:41:11.784 2009] [211:2688784416] [debug]
> map_uri_to_worker_ext::jk_uri_worker_map.c (1047): Match value:for URI
> '/server-status' is -1.
> [Tue Aug 25 12:41:11.784 2009] [211:2688784416] [debug]
> jk_translate::mod_jk.c (3536): no match for /server-status found
> 
> Any help on how to diagnose what the seeming error is pointing to would
> be much appreciated.

This log snippet is not useful, because the request you used was for
/server-status, which is most likely not a request you want mod_jk to
send to JBoss.

Please post all your JK directives from your httpd.conf and the files
included in that. Also post your workers.properties, and if you use it
the uriworkermap.properties file.

The most common cause why simple setups do not work is the use of
virtual hosts in the Apache configuration. If you have virtual hosts,
you have to put JkMount into the virtual hosts, or you set "JkMountCopy
All" in the global part of the configuration.

Regards,

Rainer

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message