tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Goddard Jiri <g0dd...@googlemail.com>
Subject Re: Error during initialization of VM
Date Fri, 24 Jul 2009 09:42:01 GMT
Resolved.
Probably lame mistake, but the initial size of java heap was missing.
Anyway, could there be done some improvement on error description/messages?
This one is way too general:
[info] Error occurred during initialization of VM

First, it's error logged as info. Second, it really doesn't say what might
be the cause. Third, this error message matches so many other tomcat related
problems.

Thanks, Jiri

On Thu, Jul 23, 2009 at 5:04 PM, Goddard Jiri <g0dd4rd@googlemail.com>wrote:

> Hi,
>
> I've got this error:
>
> [2009-07-23 15:53:47] [1253 prunsrv.c] [debug] Procrun log initialized
> [2009-07-23 15:53:47] [info] Running Service...
> [2009-07-23 15:53:47] [1075 prunsrv.c] [debug] Inside ServiceMain...
> [2009-07-23 15:53:48] [info] Starting service...
> [2009-07-23 15:53:48] [399  javajni.c] [debug] Jvm Option[0]
> -Dcatalina.home=C:\apps\Tomcat 5.5.17
> [2009-07-23 15:53:48] [399  javajni.c] [debug] Jvm Option[1]
> -Dcatalina.base=C:\apps\Tomcat 5.5.17
> [2009-07-23 15:53:48] [399  javajni.c] [debug] Jvm Option[2]
> -Djava.endorsed.dirs=C:\apps\Tomcat 5.5.17\common\endorsed
> [2009-07-23 15:53:48] [399  javajni.c] [debug] Jvm Option[3]
> -Djava.io.tmpdir=C:\apps\Tomcat 5.5.17\temp
> [2009-07-23 15:53:48] [399  javajni.c] [debug] Jvm Option[4]
> -Djava.util.logging.manager=org.apache.juli.ClassLoaderLogManager
> [2009-07-23 15:53:48] [399  javajni.c] [debug] Jvm Option[5]
> -Djava.util.logging.config.file=C:\apps\Tomcat
> 5.5.17\conf\logging.properties
> [2009-07-23 15:53:48] [399  javajni.c] [debug] Jvm Option[6]
> -Djava.class.path=C:\apps\Tomcat 5.5.17\bin\bootstrap.jar
> [2009-07-23 15:53:48] [399  javajni.c] [debug] Jvm Option[7] vfprintf
> [2009-07-23 15:53:48] [399  javajni.c] [debug] Jvm Option[8] -Xmx512m
> [2009-07-23 15:53:48] [info] Error occurred during initialization of VM
>  I've searched Sun's forum and the guys offered to copy some .dll file as
> a solution, which doesn't work for me. I'm running on JRE 1.4.2, and
> everything was just fine until the Windows 2003 Server was restarted because
> of maintenance.
>
> Has anyone similar/same experience?
>
> Thanks, Jiri
> --
> web: http://dredwerkz.ic.cz
> group: http://groups.google.com/group/dr3dwerkz
> icq: 218 659 431
>



-- 
web: http://dredwerkz.ic.cz
group: http://groups.google.com/group/dr3dwerkz
icq: 218 659 431

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message