tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Smith <d...@cornell.edu>
Subject Re: Tomcat 6.0.18 useBean NoClassDefFoundError
Date Fri, 22 May 2009 15:35:35 GMT
Look closely.  There has to be some discrepancy between what you
perceive and what tomcat does.  Is UserData.class present anywhere else
visible to tomcat?  Are you sure you are updating the webapp tomcat is
running?  Is there any way possible tomcat could be picking up an old
copy of your class?  Is there any way possible you might be updating one
file and compiling another?

--David

Roderick Timmerman wrote:
> I'm building everything from scratch/no IDEs save the VIM editor.
> Timestamp on the UserData.class is up-to-date (recompiled a few
> minutes ago).  Tomcat is running on its own in Windows, it is not
> running as a service.
>
> On Fri, May 22, 2009 at 4:12 PM, Caldarale, Charles R
> <Chuck.Caldarale@unisys.com> wrote:
>   
>>> From: Roderick Timmerman [mailto:roderick.timmerman@gmail.com]
>>> Subject: Re: Tomcat 6.0.18 useBean NoClassDefFoundError
>>>
>>> The source has been recompiled, Tomcat restarted however,
>>> same issue reoccurs.
>>>       
>> Are you positive that the UserData.class file in WEB-INF/classes/user was replaced
by the recompilation?  Check the timestamp on it to make sure.
>>
>> Are you running Tomcat by itself, or under an IDE?  IDEs sometimes have a mind of
their own when deciding where things are located.
>>
>>  - Chuck
>>
>>
>> THIS COMMUNICATION MAY CONTAIN CONFIDENTIAL AND/OR OTHERWISE PROPRIETARY MATERIAL
and is thus for use only by the intended recipient. If you received this in error, please
contact the sender and delete the e-mail and its attachments from all computers.
>>
>>     


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message